Subscribe
Butik Kebaya Nyonya KL
Call Us : 03-89596970

Year End Sales Baju Kebaya Kini Kembali

year end sales baju kebaya

Ya, Year End Sales baju kebaya kini kembali di Izzlegacy Boutique. Sempena tahun 2016 yang tinggal beberapa hari lagi ni, kami sedang mengadakan Year End Sales baju kebaya dengan harga diskaun dan juga kalau walk in butik kami di The Atmosphere, Seri Kembangan anda juga akan mendapat free gift dari kami. Bagi yang sebelum ini rasa nak beli kebaya tapi macam terlebih bajet, boleh la shopping dalam beberapa hari ni ya. Sebenarnya kami start buat Year End Sales baju kebaya ni sejak pertengahan bulan December 2016 ni tapi x berkesempatan nak maklumkan di dalam website ni kerana banyak pembelian online untuk di layan dan juga ramai customer datang walk in butik.

Izzlegacy Boutique merupakan sebuah butik yang menjual pelbagai jenis baju kebaya dan juga kelengkapan dan aksesori kebaya. Walaubagaimanapun, produk utama kami adalah baju kebaya nyonya dimana terdapat hampir 700 helai baju kebaya ready stock di butik kami dengan 10 pilihan saiz. Baju kebaya nyonya di butik kami semuanya adalah dihasilkan dengan sulaman tangan sepenuhnya. Jadi, lebih istimewa kan. Kualiti sulaman tangan juga terbaik berbanding dengan sulaman mesin. Jom semua ramai-ramai ke Izzlegacy Boutique yang terletak di The Atmosphere, Seri Kembangan. Sebuah butik kebaya di Lembah Klang secara amnya dan berdekatan dengan Kuala Lumpur khususnya. Jadi, orang Lembah Klang semua, jom ramai-ramai serbu Izzlegacy Boutique. Bersama-sama kita menghidupkan kembali warisan fesyen turun temurun. Baju kebaya merupakan legacy fesyen yang tak pernah lapuk di telan arus kemodenan. Sentiasa manis, ayu, anggun dan bergaya tatkala menggayakannya. Kami telah memulakan perniagaan baju kebaya sejak dari tahun 2008 secara kecil-kecilan dan bermula dari tahun 2010 sejak serius. Kami akan berusaha dengan lebih keras didalam memperkenalkan baju kebaya kepada generasi muda dan memelihara legacy fesyen zaman berzaman ini agar ianya tidak pupus di tenggelami oleh fesyen dari Barat, China dan Korea.

Baju kebaya memang cantik digayakan didalam pelbagai majlis rasmi dan tidak rasmi. Jadi, sekurang-kurangnya anda perlu memiliki dan menyimpan sehelai baju kebaya didalam koleksi pakaian anda. Memang tak akan rugi kerana baju kebaya dari butik kami tahan lama. Tak mudah luntur warna. Simpan 5 tahun pun masih macam baru beli. Ok, tak nak tulis panjang. Kami dari Izzlegacy Boutique mengalu-alukan kehadiran anda semua ke butik kami. Rebut la peluang untuk membeli baju kebaya dengan harga diskaun kerana jarang sangat kami buat sales. Kadang-kadang setahun sekali je. Sebab harga kebaya yang kami tawarkan dah berpatutan. Jadi, bila ada sales ni, pastinya harga mampu milik. Bagi yang tidak berkesempatan nak singgah ke butik, anda boleh beli secara online di website kami:

http://www.izzlegacy.biz

Semua yang ada dijual di butik turut di jual secara online di website. Jom lawat cepat sebab takut nanti yang cantik-cantik dikebas orang. Tunggu lama-lama tinggal yang dah x cantik je. Menyesal pulak. Dah la Izzlegacy Boutique jarang sangat buat sales. Lawat website je terus beli laju-laju ya. Year End Sales baju kebaya ni dah tinggal tak sampai sepuluh hari je lagi. Lepas tu kembali kepada harga asal. Untuk sebarang pertanyaan boleh call butik kami di talian 03-89596970 atau boleh juga sms / whatsapp 012-6907705. Kat bawah ni kami kongsikan gambar antara baju kebaya nyonya yang terdapat di butik kami. Cantik-cantik kan?Kan kami dah cakap, cepat-cepat rebut peluang ni ya.

banner_kebaya_izzlegacy

banner_kebaya_muslimah

kebaya merah exclusive

kebaya sulam burung merak

kebaya sulam exclusive

kebaya_exclusive_izzkebaya

kebaya_sulam_ikan_kelisa

kebaya_sulam_tangan_kst1

kebaya_sulam_tangan_kst2

set_kebaya_dan_pareo_satin

Share this:

Leave a Reply


 

Latest Posts

Like Us to Help Us Grow!

IZZLEGACY BOUTIQUE
(Contact Details)
28-1, Block A, Jalan Atmosphere 3
The Atmosphere, Pusat Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan, Selangor
Phone: 03-89596970
H/P: 012-6907705 / 012-3199026
Online Store: http://www.izzlegacy.biz
Email: sales@izzlegacy.biz
Instagram : @izzlegacy_boutique / @izzkebaya

Admin Login