Subscribe
Butik Kebaya Nyonya KL
Call Us : 03-89596970

Waktu Operasi Butik Sepanjang Ramadan

waktu-operasi-ramadan

Salam semua. Belum terlambat untuk kami ucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadan dan Selamat Berpuasa kepada semua yang beragama Islam. Butik kami beroperasi seperti biasa cuma waktu operasi ada berubah sikit. Sekarang ni ramai yang dah mula shopping baju raya kan?  Bagi yang sedang mencari baju raya dan sedang merancang tema raya tahun ni? Apa kata kalau raya tahun ni beraya dengan baju kebaya?Cantik, ceria dan anggun bila dipakai. Legacy warisan fesyen zaman berzaman. Tak pernah lapuk ditelan kemodenan. Terdapat 10 pilihan size kebaya di butik kami iaitu dari size XS – 6XL. Untuk kebaya budak available size 1 tahun – 12 tahun. Jemput shopping cepat sebelum kebaya dengan sulaman yang cantik-cantik habis dijual.

Butik kami terletak di THE ATMOSPHERE, SERI KEMBANGAN. Kami menjual PELBAGAI JENIS BAJU KEBAYA sperti baju kebaya nyonya, kebaya moden, kebaya labuh muslimah, kebaya pendek, kebaya lace, kebaya kota baru, kebaya cotton, kebaya plus size dan kebaya budak. Paling banyak baju kebaya nyonya. Terdapat hampir 1,000 helai baju kebaya nyonya ready stock yang cantik-cantik semuanya.

Kami juga ada menjual AKSESORI KEBAYA utk digayakan dengan kebaya pilihan anda seperti dokoh kebaya, kerongsang rantai, payung kertas, tali pinggang besi dan juga cucuk sanggul. Ada banyak pilihan, tinggal nak pilih je.

Terdapat juga beberapa PILIHAN KAIN utk digayakan dengan baju kebaya seperti kain batik selisih, kembang payung, kipas depan, kembang payung berlabuci, pareo satin dan pareo songket. Kalau singgah ke butik boleh terus padankan kebaya pilihan anda dengan kain-kain yang ada. Kalau pembelian online pun, kami akan matchkan dengan beberapa helai kain untuk anda pilih padanan yang paling and suka.

Jom singgah ke IZZLEGACY BOUTIQUE utk mendapatkan baju kebaya pilihan anda. Baju kebaya; LEGASI FESYEN zaman berzaman, x pernah lapuk ditelan kemodenan dan sentiasa anggun, ayu dan bergaya tatkala memakainya.

Waktu operasi butik sepanjang bulan puasa:

Selasa – Ahad : 9pg – 5.30ptg
Public Holiday pun buka
Tutup hanya pada setiap Isnin

waktu-operasi-ramadan

Waktu Operasi Izzlegacy Boutique sepanjang bulan Ramadan 2017.

HUBUNGI KAMI di talian 03-89596970 atau whatsapp 0126907705 / 0123199026 utk sebarang pertanyaan. Jemput LIKE 🖒 INSTAGRAM kami dan juga 🖒 FACEBOOK PAGE ini utk rujukan di masa hadapan jika anda ingin mencari baju kebaya. SHARE 🗣 dgn rakan-rakan dan kaum keluarga jika anda suka berkebaya dan suka melihat insan-insan disekeliling anda kelihatan cantik, ayu dan bergaya bila berkebaya. Pembelian dan semua koleksi kebaya kami juga boleh dilihat di instagram dan website kami.

**********************************************
Instagram : @izzkebaya dan @izzlegacy_boutique

Facebook page : https://www.facebook.com/izzlegacy/

Website: http://www.izzlegacy.biz

Whatsapp tanpa perlu save nombor phone : https://www.wasap.my/0126907705

Share this:

Leave a Reply


 

Latest Posts

Like Us to Help Us Grow!

IZZLEGACY BOUTIQUE
(Contact Details)
28-1, Block A, Jalan Atmosphere 3
The Atmosphere, Pusat Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan, Selangor
Phone: 03-89596970
H/P: 012-6907705 / 012-3199026
Online Store: http://www.izzlegacy.biz
Email: sales@izzlegacy.biz
Instagram : @izzlegacy_boutique / @izzkebaya

Admin Login