Subscribe
Butik Kebaya Nyonya KL
Call Us : 03-89596970

Koleksi Tudung dan Shawl di Izzlegacy Boutique

Oleh kerana setiap hari kita pasti akan menggayakan tudung sekurang-kurangnya sehelai dan kadang-kadang dua tiga helai tudung atau shawl yang berbeza dalam masa satu hari, pasaran untuk tudung dan shawl memang sentiasa mendapat sambutan. Setiap hari ada saja tudung dan shawl terbaru yang diperkenalkan. Macam-macam jenis dan macam-macam nama tudung dan shawl ada dipasaran sekarang nie. Sekarang nie, makin ramai yang memperkenalkan instant tudung dan instant shawl untuk memudahkan dan membuatkan masa untuk memakai tudung dan shawl lebih singkat.

Di Izzlegacy Boutique, ada banyak juga tudung dan shawl yang dijual disini. Antaranya, Koleksi Tudung Ratu, Tudung Siti Murni, Shawl Halfmoon Sulam, Shawl Rosalinda, Shawl Solehah, Tudung Rania, Shawl Butterfly Kristal Crown, Tudung Syria Ombak Rindu Tone, Shawl Instant Neelofa, Tudung Instant Diana Amir Printed, Tudung Instant Diana Amir Plain, Tudung Bawal Sulam dan beberapa jenis tudung dan shawl yang lain. Kami akan masukkan ke dalam website ecommerce kedai online kami supaya anda boleh membeli secara online. Lebih memudahkan anda dan jika anda tinggal jauh dari Seri Kembangan, masih boleh shopping tudung di butik kami.

Untuk bulan hadapan, ada beberapa lagi koleksi tudung dan shawl terbaru yang akan masuk ke butik kami oleh beberapa orang vendor yang akan mendaftar di butik kami. Pastinya, lebih banyak koleksi menarik yang akan dapat memenuhi keperluan berfesyen anda. Selain dari tudung dan selendang, kami juga turut menjual beberapa jenis inner neck yang dijahit sendiri oleh vendor kami. Pastinya kualiti material, kekemasan jahitan dan keselesaan tatkala memakainya lebih baik.

Berikut adalah gambar-gambar antara koleksi tudung dan shawl yang boleh didapati di Izzlegacy Boutique:

tudung_istant_diana_amir_printed tudung_rania tudung_syria_ombak_rindu_tone

tudung_instant_feeya_exclusive

Tudung Feeya Exclusive

instant_shawl_neelofa shawl_butterfly_kristal_crown shawl_halfmoon_sulam shawl_rosalinda shawl_solehah

Share this:

Leave a Reply


 

Latest Posts

Like Us to Help Us Grow!

IZZLEGACY BOUTIQUE
(Contact Details)
28-1, Block A, Jalan Atmosphere 3
The Atmosphere, Pusat Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan, Selangor
Phone: 03-89596970
H/P: 012-6907705 / 012-3199026
Online Store: http://www.izzlegacy.biz
Email: sales@izzlegacy.biz
Instagram : @izzlegacy_boutique / @izzkebaya

Admin Login