Subscribe
Butik Kebaya Nyonya KL
Call Us : 03-89596970

Sales Hari Malaysia di Butik Izzlegacy

salesharimalaysia

Kami dari Butik Izzlegacy (Izzkebaya) ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Malaysia kepada semua rakyat Malaysia. Sempena Hari Malaysia ni, kami ada buat Sales Hari Malaysia. Jom ramai-ramai singgah butik kami shopping baju kebaya. Butik kami terletak di The Atmosphere, Seri Kembangan. Sales Hari Malaysia ni untuk customer walk in je. Nanti kami buat sales untuk online shopping pula ya. Terdapat banyak baju kebaya nyonya dan juga lain-lain kebaya ready stock di butik kami. Avaialable size 1yr – 12yr untuk size kanak-kanak dan size XS – 6XL untuk size dewasa. Ada banyak stock kebaya, lebih kurang 800 helai. Jom ramai-ramai singgah shopping kebaya di butik kami.

Selain dari baju kebaya, anda juga boleh dapatkan aksesori dan kelengkapan kebaya di butik kami seperti kain batik, pareo, dokoh kebaya, kerongsang berantai, cucuk sanggul, tali pinggang besi dan payung kertas nyonya. Tudung untuk match dengan baju kebaya pun ada jual. Kiranya one stop centre untuk shopping baju kebaya di butik Izzlegacy (Izzkebaya). Untuk kain batik dan kain pareo, terdapat 10 pilihan yang anda boleh pilih iaitu kain batik selisih, kain batik kembang payung, kain batik kipas depan, kain batik belah, kain batik labuci, kain pareo satin plain, kain pareo satin printed, kain pareo pantai, kain pareo batik dan juga kain pareo songket. Banyak kan pilihan kain yang boleh matching dengan baju kebaya pilihan anda.

Sempena sales hari Malaysia ni, jom ambil peluang untuk shopping kebaya dengan harga diskaun. Jarang-jarang ada buat sales. Setahun tak sampai 5 kali. Tu pun beberapa hari je. Oleh sebab tu kena rebut peluang untuk shopping kebaya di butik kami sempena sales hari Malaysia yang sedang berlangsung. Kebaya nyonya, legasi fesyen zaman-berzaman. Tak pernah lapuk dibayangi arus kemodenan fesyen. Sesuai untuk dipakai di majlis keraian atau untuk aktiviti santai. Berkebaya lengkap dengan kain dan kerongsang dimajlis keraian atau berkebaya nyonya dengan jeans, seluar atau skirt untuk aktiviti santai. Kebaya nyonya memang sentiasa cantik bila dipakai. Jom dapatkan set lengkap baju kebaya nyonya dengan harga diskaun sempena Sales Hari Malaysia yang sedang berlangsung dari 16/9/2017 – 17/9/2017. Jumpa anda nanti. Kalau x jumpa butik atau sebarang pertanyaan, boleh call 03-89596970 ya. Untuk cara-cara bagaimana nak datang ke butik kami, boleh KLIK SINI ya.

Sales Hari Malaysia sedang berlangsung di butik Izzlegacy (Izzkebaya). Jom ramai-ramai singgah shopping.

Sales Hari Malaysia sedang berlangsung di butik Izzlegacy (Izzkebaya). Jom ramai-ramai singgah shopping.

Share this:

Leave a Reply


 

Latest Posts

Like Us to Help Us Grow!

IZZLEGACY BOUTIQUE
(Contact Details)
28-1, Block A, Jalan Atmosphere 3
The Atmosphere, Pusat Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan, Selangor
Phone: 03-89596970
H/P: 012-6907705 / 012-3199026
Online Store: http://www.izzlegacy.biz
Email: sales@izzlegacy.biz
Instagram : @izzlegacy_boutique / @izzkebaya

Admin Login