Subscribe
Butik Kebaya Nyonya KL
Call Us : 03-89596970

Toujours Advanced Collagen Shots Kini di Izzlegacy Boutique

Update October 2016 – Kami tidak lagi menjual produk Toujours Advanced Collagen. Jika anda sedang mencari baju kebaya, kami menjual pelbagai jenis baju kebaya teutamanya baju kebaya nyonya. Terdapat lebih dari 500 helai baju kebaya nyonya ready stock dengan 10 pilihan saiz iaitu saiz XS paling kecil hingga size 6XL untuk kebaya nyonya yang paling besar. Untuk kebaya nyonya pre-order, terdapat lebih dari 2,200 corak sulaman dan warna boleh dipilih. Untuk pembelian, jemput lawat website kami di: http://www.izzlegacy.biz

________________________________________________________________________________________________

Salam semua, memperkenalkan produk terbaru di Izzlegacy Boutique iaitu Toujours Advanced Collagen Shots. Produk kesihatan yang mendapat sambutan ramai kerana ramai yang telah mencuba dan memberikan testimoni yang sangat memberangsangkan. Produk Toujours Advanced Collagen Shots merupakan produk kolagen kecantikkan dan kesihatan yang terbaru di pasaran. Ianya diyakini Halal dan mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Ianya boleh digunakan oleh lelaki dan wanita (unisex collagen shots). Cara nak guna, hanya koyak dan terus minum.
toujours advanced collagen shots

Banyak tak stock Toujours Advanced di Izzlegacy Boutique? Jom ramai-ramai shopping!

Toujours Advanced Collagen Shots ini diperbuat daripada ekstrak buah-buahan dan makanan sunnah dan menggunakan air osmosis berbalik. Kesan kepada kulit wajah dapat dilihat seawal 3 hari penggunaan. Bagi yang mempunyai masalah kulit berjerawat, Toujours Advanced Collagen Shots dapat mengecutkan dan menghilangkan jerawat dengan berkesan. Seterusnya, ia dapat memudarkan parut jeragat dan jerawat selain bertindak mengecilkan pori-pori di wajah. Ini secara tidak langsung menjadikan kulit anda semakin berseri (glowing effect) dan dapat meningkatkan keyakinan diri anda. Lebih menarik, Toujours Advanced Collagen Shots nie bukan bertindak atau berfungsi pada wajah semata tetapi memberikan kebaikan untuk seluruh badan. Jadi, tak rugi kalau beli dan amalkan Toujours Advanced Collagen Shots nie kan? Selain daripada kelebihan dan kebaikan Toujours Advanced Collagen Shots seperti yang saya terangkan sebelum nie, lain-lain kelebihan dan kebaikan adalah seperti berikut:

  1. Mencerah seluruh badan
  2. Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati
  3. Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan
  4. perubahan positif pada buah dada dan punggung (wanita shj)
  5. Menurunkan berat badan menurun
  6. Meningkatkan kadar metabolisme
  7. Menghilangkan lingkaran lebam bawah mata dan menjadikannya semakin cerah

Banyak kan kelebihan dan kebaikan Toujours Advanced Collagen Shots nie? So, apa tunggu lagi. Dapatkan sekotak Toujours Advanced Collagen Shots dan lihat keberkesanannya.  Harga sekotak hanya RM199 sahaja. Kalau tinggal kat luar negara seperti Brunei, Singapore, Indonesia or di mana-mana je pun boleh order dengan kami kerana kemana-mana pun kami boleh pos. Sekotak Toujours Advanced Collagen Shots mengandungi 30 Sachet.

toujours-advanced-collagen-shots

Toujours Advanced Collagen Shots sekotak RM199 sahaja. Free postage.

Tawaran istimewa jika membeli Toujours Advanced Collagen Shots dengan kami. Anda akan mendapat hadiah percuma dan penghantaran percuma untuk ke seluruh Semenanjung Malaysia dan hanya RM5 untuk postage ke Sabah dan Sarawak. Untuk pembelian, boleh singgah ke Izzlegacy Boutique yang terletak di The Atmosphere, Seri Kembangan atau boleh juga call/sms/whatsapp 012-6907705 / 012-3199026. Pembelian online boleh beli disini: Beli Toujours Collagen Online

toujours_advanced_collagen_shots_02

Hanis Zalikha selaku jurucakap dan pengguna Toujours Advanced Collage. Hanis jemput la singgah Izzlegacy Boutique.

toujours_advanced_collagen_shots_03

Hairul Azreen selaku jurucakap dan pengguna Toujours Advanced Collagen. Jemput jugak singgah ke Izzlegacy Boutique.

toujours_advanced_collagen_shots_04

Cadangan pemakanan Toujours Advanced Collagen.

toujours_advanced_collagen_shots_07

Kesan dari penggunaan Toujours Advanced Collagen.

toujours_advanced_collagen_shots_09

Kandungan Toujours Advanced Collagen,ekstrak buah-buahan dan makanan sunnah.

Share this:

Leave a Reply


 

Latest Posts

Like Us to Help Us Grow!

IZZLEGACY BOUTIQUE
(Contact Details)
28-1, Block A, Jalan Atmosphere 3
The Atmosphere, Pusat Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan, Selangor
Phone: 03-89596970
H/P: 012-6907705 / 012-3199026
Online Store: http://www.izzlegacy.biz
Email: sales@izzlegacy.biz
Instagram : @izzlegacy_boutique / @izzkebaya

Admin Login