Subscribe
Butik Kebaya Nyonya KL
Call Us : 03-89596970

Penajaan Baju Kebaya Nyonya

tajaan_kebaya_nyonya_balqish

Sejak kami menjual baju kebaya nyonya dari tahun 2010, memang ramai yang call bertanya dan minta penajaan baju kebaya nyonya untuk event, drama, telemovie, video klip, filem dan sebagainya. Dalam banyak-banyak request ada yang kami bersetuju dan ada yang kami reject. Reject atas faktor-faktor tertentu. Tapi, bagi yang berminat nak bekerjasama dengan kami, boleh cuba hubungi kami ya. Untuk tahun 2017, permulaan tahun dengan 3 penajaan baju kebaya nyonya. Pertamanya, Kolaborasi Izzkebaya dgn Pekanmaya utk 13 episod rancangan Manja Diri yg akan bersiaran di RTM TVI (CH180) bermula Jan 2017. Manja Diri adalah program tv bertemakan rawatan kesihatan/kecantikan tradisional dan rawatan moden utk wanita & lelaki. Nanti kami inform tarikh episod pertama rancangan ni disiarkan ya. Jemput la tengok.

penajaan_kebaya_manja_diri

Kedua, penajaan baju kebaya nyonya untuk drama bertajuk “Namaku Bedah” yang sedang dalam penggambaran dan dijangka akan disiarkan di TV9 pada bulan February 2017 yang akan datang. Dalam telemovie nie ada 5 orang artis yang akan memakai baju kebaya nyonya tajaan dari Izzlegacy Boutique. Nanti dah ada gambar kami akan sharekan di dalam entry ini. Salah seorang yang pakai adalah Rosnah Mat Aris, empat artis lagi nanti dah pakai kami share gambar.

tajaan_kebaya_rosnah_mat_aris

Pada 13 Jan 2017 juga, kami membuat penajaan baju kebaya nyonya untuk dipakai oleh Kila Fairy dalam rancangan Sepahtu Reunion Episod 5. Kila Fairy adalah artis jemputan untuk episod 5 ini. Bagi yang dah tengok dah tertanya-tanya tentang baju kebaya nyonya yang dipakai oleh Kila Fairy dalam Sepahtu Reunion episod 5, jemput la lawat website kedai online kami di :  http://www.izzlegacy.biz. Ada lebih dari 700 helai baju kebaya nyonya ready stock yang cantik-cantik dengan 10 pilihan saiz iaitu dari size XS yang paling kecil hingga size 6XL yang paling besar.

Penajaan Kebaya Nyonya Kilafairy Sepahtu Reunion

Penajaan Kebaya Nyonya Kilafairy Sepahtu Reunion

Antara artis-artis Malaysia yang pernah mendapat penajaan baju kebaya nyonya dari butik kami ialah Izreen Azminda , Shira Ijoy , Dian P Ramlee, Nina Juren , Faralyna Idris , Julia Ziegler , Zarina Zainoordin dan model yang tengah meningkat naik iaitu Sunshine Aileen. Untuk Filem Kolestrol vs Cinta, Vicha Saywho ada minta soponser tapi masa tu kami xde banyak stok size 6XL, jadi kami jual beberapa helai untuk filem tersebut tapi dengan harga diskaun. Jadi, boleh jugak la ambil kredit kan. Nanti dah ditayangkan filem tu kalau tertanya-tanya tentang baju kebaya nyonya yang dipakai oleh Vicha Saywho tu, ianya dari butik kami iaitu Izzlegacy Boutique / Izzkebaya.

Untuk sesiapa yang inginkan penajaan baju kebaya nyonya, boleh la hubungi kami di talian 03-89596970 ya. Boleh dibincangkan. Kalau ok, kami boleh je bagi sponsor.

kebaya_vicha_saywho

7_suami_nik_yah

julia_ziegler_kebaya

nina

penajaan_baju_kebaya_zarina

penajaan_kebaya_julia_ziegler

shiera_kebaya

tajaan_baju_kebaya_faralina_idris

tajaan_kebaya_cik_nona_pokok_sena

tajaan_kebaya_faralina

tajaan_kebaya_izreendandian

tajaan_kebaya_julia_ziegler

tajaan_kebaya_shira_ijoy

tajaan_kebaya_video_klip_kru

tajaan_kebaya_zarina

Share this:

Leave a Reply


 

Latest Posts

Like Us to Help Us Grow!

IZZLEGACY BOUTIQUE
(Contact Details)
28-1, Block A, Jalan Atmosphere 3
The Atmosphere, Pusat Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan, Selangor
Phone: 03-89596970
H/P: 012-6907705 / 012-3199026
Online Store: http://www.izzlegacy.biz
Email: sales@izzlegacy.biz
Instagram : @izzlegacy_boutique / @izzkebaya

Admin Login