Subscribe
Butik Kebaya Nyonya KL
Call Us : 03-89596970

Butik Kerongsang dan Dokoh Kebaya di Kuala Lumpur

Bagi yang sedang mencari kerongsang dan dokoh untuk digayakan dengan baju kebaya atau juga dengan busana lain seperti baju kurung pahang, kebaya kimono, blouse dan sebagainya  boleh dapatkan pelbagai jenis koleksi kerongsang dan dokoh di Izzlegacy Boutique. Butik kami terletak di The Atmosphere, Seri Kembangan bersebelahan dengan Giant Seri Kembangan dan berhampiran dengan Pasar Borong Selangor. Produk utama di butik kami adalah baju kebaya nyonya dimana kami mempunyai hampir 1,000 design baju kebaya nyonya untuk dipilih. Boleh dikatakan Izzlegacy Boutique merupakan butik kebaya nyonya yang menjual dan mempunyai koleksi baju kebaya nyonya terbanyak di Malaysia.

Terdapat kerongsang dan dokoh tiga berantai dan ada juga kerongsang dan dokoh tidak berantai. Harga pula diantara Rm25 – RM60. Anda boleh pilih samada ingin membeli kerongsang dan dokoh berwarna perak (silver) atau emas (gold). Ada dua warna je. Sebelum ini ada warna besi, tapi kurang mendapat sambutan. Jadi jika anda sedang mencari butik yang menjual kerongsang dan dokoh di Lembah Klang atau kawasan sekitarnya, bolehlah singgah ke Izzlegacy Boutique ya. Selain daripada kerongsang dan dokoh, ada pelbagai jenis produk ada dijual di butik kami. Ini kerana kami merupakan sebuah butik vendor dan mempunyai lebih dari 30 vendor di dalam satu butik. Pelbagai jenis tudung, shawls, tudung instant, tudung kanak-kanak, tudung bokitta dan macam-macam jenis tudung lagi. Terdapat juga pelbagai jenis koleksi kain batik Sarawak, blouse, jubah, dress, produk kesihatan dan kecantikkan seperti Toujours, Magic Jelly, Juwita Divine dan sebagainya. Jadi, tak kalau singgah. Banyak produk yang cantik-cantik ada dijual dibutik kami.

Jika anda tinggal jauh dari Seri Kembangan atau tiada masa untuk singgah ke butik, anda juga boleh beli secara online di website ecommerce kedai online kami dengan KLIK DISINI.

Berikut adalah antara koleksi kerongsang dan dokoh yang dijual di butik kami:

kerongsang_dokoh_rantai

Share this:

Leave a Reply


 

Latest Posts

Like Us to Help Us Grow!

IZZLEGACY BOUTIQUE
(Contact Details)
28-1, Block A, Jalan Atmosphere 3
The Atmosphere, Pusat Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan, Selangor
Phone: 03-89596970
H/P: 012-6907705 / 012-3199026
Online Store: http://www.izzlegacy.biz
Email: sales@izzlegacy.biz
Instagram : @izzlegacy_boutique / @izzkebaya

Admin Login