Subscribe
Butik Kebaya Nyonya KL
Call Us : 03-89596970

Baju Kebaya Nyonya Plus Size

Bagi yang bersaiz besar, pasti sukar untuk mencari kebaya nyonya yang bersaiz besar ataupun kebaya nyonya plus size kan?Kini di Izzlegacy Boutique kami ada mengeluarkan baju kebaya nyonya plus size sehingga saiz 6XL. Jika saiz badan anda lebih besar dari 6XL juga kami boleh buatkan baju kebaya mengikut saiz badan anda. Tapi, jika saiz lebih besar dari 6XL, kena order dulu. Proses untuk siapkan baju kebaya nyonya kebiasaannya mengambil masa selama 4 minggu. Bergantung juga dengan jumlah order yang sediada. Jika tidak banyak order, order anda boleh disiapkan dengan lebih cepat. Tidak perlu untuk menunggu selama 4 minggu.

Jika anda tinggal di sekitar Lembah Klang, anda boleh singgah ke butik kami yang terletak di The Atmosphere, Seri Kembangan, Selangor untuk mencuba seterusnya membeli kebaya nyonya pilihan anda. Buat masa ini, kebaya nyonya plus size ready stock di butik sehingga size 5XL sahaja. Jika anda tinggal jauh dari Seri Kembangan, anda juga boleh membeli dan menempah baju kebaya nyonya plus size pre-order dengan melawat website kami di http://www.izzlegacy.biz. Selain itu, anda juga boleh whatsapp kami di no tel : 012-6907705 dan nanti kami akan hantar semua gambar kebaya nyonya plus size ready stock yang ada di butik kami.

Untuk order kebaya nyonya plus size pre-order, di website kami terdapat lebih dari 1,400 design yang boleh anda pilih. Terdapat pelbagai pilihan warna, corak dan motif kebaya yang boleh anda pilih. Anda boleh memberikan ukuran saiz anda sendiri iaitu ukuran bahu, dada, pinggang, tangan dan labuh kebaya. Selain itu, anda juga boleh membuat tempahan untuk kain baju kebaya yang belum dijahit baju. Tapi, maklumkan kepada kami jika anda ingin menempah kain baju kebaya nyonya belum jahit jika anda saiz badan anda lebih dari 2XL kerana kebiasaannya kain kebaya belum jahit boleh dijahit kebaya sehingga saiz 2XL.

Sekarang keinginan anda untuk berkebaya sudah boleh dipenuhi dengan koleksi baju kebaya nyonya plus size kami. Bagi yang tinggal berdekatan dengan butik, jemput singgah butik ya. Sebab selain dari baju kebaya nyonya, terdapat banyak lagi produk yang dijual di butik kami kerana kami merupakan butik kebaya nyonya dan juga butik vendor. Jadi, banyak produk vendor yang menarik boleh anda lihat di butik kami. Jemput juga follow Instagram kami di @izzkebaya dan juga @izzlegacy_boutique. Berikut adalah antara koleksi baju kebaya nyonya plus size ready stock di butik kami setakat entry ini ditulis. Terdapat dalam 60 helai kebaya nyonya plus siUntuk kesemua koleksi baju kebaya nyonya, anda boleh lawat website ecommerce kami di:  http://www.izzlegacy.biz

Kebaya_Nyonya_Pink_KNP1277

Size XXL

Kebaya_Nyonya_Hitam_KNP1285

Size 3XL

Kebaya_Nyonya_Ungu_KNP1433_ST

Size 4XL

Kebaya_Nyonya_Oren_KNP1265

Size 5XL

Share this:

Leave a Reply


 

Latest Posts

Like Us to Help Us Grow!

IZZLEGACY BOUTIQUE
(Contact Details)
28-1, Block A, Jalan Atmosphere 3
The Atmosphere, Pusat Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan, Selangor
Phone: 03-89596970
H/P: 012-6907705 / 012-3199026
Online Store: http://www.izzlegacy.biz
Email: sales@izzlegacy.biz
Instagram : @izzlegacy_boutique / @izzkebaya

Admin Login