Subscribe
Butik Kebaya Nyonya KL
Call Us : 03-89596970

Website untuk Kebaya Nyonya Lovers

Jemput lawat dan share ya. Website untuk kebaya nyonya lovers.

Kepada semua kebaya nyonya lovers di luar sana, kami telah membangunkan sebuah website untuk anda. Di website ini kami kumpulkan semua video-video berkenaan dengan kebaya nyonya yang pernah kami publish sejak tahun 2010 dan juga video-video tuturioal cara-cara memakai kebaya nyonya dan kain pareo. Semoga bermanfaat kepada anda. Memang ramai kebaya lovers di luar sana. Terima kasih kami ucapkan kerana berminat dengan fesyen kebaya nyonya yang tak pernah lapuk ditelan arus kemodenan fesyen terkini. Sama-sama kita mengekalkan legasi fesyen kebaya nyonya ya. Memang cantik tatakala memakai baju kebaya nyonya. Kalau tak percaya, cubalah pakai sehelai. Pasti akan kumpul koleksi kebaya nyonya pula lepas ni.

Bagi anda yang teringin nak pakai kebaya nyonya tetapi tak pasti warna apa yang sesuai dan padanan dengan kain apa yang paling cantik, boleh la tengok koleksi gambar kebaya nyonya di website untuk kebaya nyonya lovers ini. Kami kumpulkan semua gambar-gambar yang dikirimkan oleh para pelanggan kami dan juga gambar-gambar kebaya nyonya kami di akhbar, majalah dan juga semua yang kami sponser untuk artis pakai. Terdapat hampir 400 gambar setakat ini. Semua size badan pun ada. Jika badan anda terlalu kecil atau besar dan chubby, jangan risau, cantik juga kalau berkebaya. Boleh la belek-belek album gambar kami. Ada gambar customer kami yang bersaiz XS dan juga 9XL.

Kepada para pelanggan kami yang pernah membeli kebaya nyonya dari kami iaitu dari butik-butik Izzlegacy, Izzkebaya, Rona Klasik, Kebaya Nyonya KL dan IzwanIzzati Collections dijemput untuk mengirim gambar anda berkebaya untuk kami masukkan didalam album koleksi gambar kebaya ya. Bagi yang bukan pelanggan pun, boleh juga kalau nak hantar gambar bila anda berkebaya. Kami akan masukkan juga didalam album koleksi gambar kebaya nyonya oleh kebaya lovers. Sama-sama kita berkebaya. Fesyen yang sentiasa cantik, anggun dan ayu tatkala memakainya.

Ok, panjang lebar dah tulis ni. Apa alamat website untuk kebaya nyonya lovers tu ya? Ok..jemput lawat dan share di Facebook atau media sosial yang lain ya. Ini alamat website untuk kebaya nyonya lovers yang kami bangunkan khas untuk kebaya lovers semua :

http://www.kebayanyonya.com

Jemput lawat dan share ya. Website untuk kebaya nyonya lovers.

Jemput lawat dan share ya. Website untuk kebaya nyonya lovers.

Share this:

Leave a Reply


 

Latest Posts

Like Us to Help Us Grow!

IZZLEGACY BOUTIQUE
(Contact Details)
28-1, Block A, Jalan Atmosphere 3
The Atmosphere, Pusat Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan, Selangor
Phone: 03-89596970
H/P: 012-6907705 / 012-3199026
Online Store: http://www.izzlegacy.biz
Email: sales@izzlegacy.biz
Instagram : @izzlegacy_boutique / @izzkebaya

Admin Login