Subscribe
Butik Kebaya Nyonya KL
Call Us : 03-89596970

Kain Padanan Kebaya Nyonya

baju kebaya nyonya dipadankan dengan kain batik selisih

Tak lengkap pembelian anda tanpa kain padanan kebaya nyonya. Untuk setiap pembelian baju kebaya nyonya di butik kami, anda boleh padankan dengan banyak pilihan kain. Untuk pilihan fesyen kain batik, terdapat 5 pilihan fesyen kain batik yang anda boleh pilih iaitu kain batik selisih belah, kain batik selisih lipat, kain batik kembang labuci, kain batik kembang payung duyung dan juga kain batik kipas depan. Semua pun cantik-cantik dan anda boleh pilih mengikut kesesuaian dan keselesaan anda. Untuk kain pareo pula, terdapat 5 juga pilihan kain pareo iaitu kain pareo satin plain, kain pareo satin printed, kain pareo cotton pantai, kain pareo songket dan juga kain pareo batik. Kain pareo memang cantik dan mudah dipakai. Jika anda ingin membeli buckle pareo sahaja pun kami ada jual. Boleh hubungi kami ya.

Untuk fesyen kain batik, semua sudah siap dijahit mengikut saiz. Available size XS hingga size 6XL. Anda juga boleh tempah kain batik mengikiut ukuran size anda tetapi berikan kami satu minggu untuk siapkan ya. Untuk kain pareo pula, boleh muat sehingga size XXL. Lebih besar dari size XXL nak kena jahit cantumkan dua helai pareo baru boleh muat untuk pakai. Kami ada membuat beberapa tutorial cara-cara memakai kain pareo dan publish di Youtube. Anda boleh search keyword “Pareo Izzlegacy” di youtube, nanti akan keluar semua video tutorial kami ya.

Banyak kan kain padanan kebaya nyonya di butik kami? Jom shopping kebaya di butik Izzkebaya. Ada banyak pilihan kebaya nyonya dan kelengkapan kebaya. Bagi yang tinggal di Lembah Klang atau tinggal dekat dengan Seri Kembangan, jemput singgah ke butik kami yang terletak di The Atmosphere, Seri Kembangan dan bagi yang tinggal jauh anda tidak ada kelapangan untuk singgah ke butik, anda boleh shopping online di website kami ya. Anda boleh tengok dua video di bawah untuk koleksi fesyen kain batik dan juga fesyen kain pareo ya:

Video Fesyen Kain Pareo dan Cara-Cara Memakai Kain Pareo Batik (Kain Padanan Kebaya Nyonya)

kain padanan kebaya nyonya

Baju kebaya nyonya dipadankan dengan kain batik selisih (kain padanan kebaya nyonya). Cantik kan?

kain padanan kebaya nyonya

Baju kebaya nyonya dipadankan dengan kain pareo satin printed. Cantik kan kain padanan kebaya nyonya ni?

Video Lima Fesyen Kain Batik di Butik Izzkebaya (Kain Padanan Kebaya Nyonya)

Share this:

Leave a Reply


 

Latest Posts

Like Us to Help Us Grow!

IZZLEGACY BOUTIQUE
(Contact Details)
28-1, Block A, Jalan Atmosphere 3
The Atmosphere, Pusat Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan, Selangor
Phone: 03-89596970
H/P: 012-6907705 / 012-3199026
Online Store: http://www.izzlegacy.biz
Email: sales@izzlegacy.biz
Instagram : @izzlegacy_boutique / @izzkebaya

Admin Login