Subscribe
Butik Kebaya Nyonya KL
Call Us : 03-89596970

Kebaya Giveaway by Izzlegacy Boutique

giveaway_by_izzlegacy_boutique

Anda suka pakai kebaya? Atau tak pernah pakai kebaya tapi teringin nak pakai kebaya? Jom menangi kebaya dengan sertai giveaway yang kami anjurkan. Untuk makluman, Izzlegacy Boutique merupakan sebuah vendor butik yang menjual pelbagai koleksi fesyen pakaian wanita dan kanak-kanak yang cantik-cantik dan berkualiti. Selain itu, Izzlegacy Boutique juga merupakan sebuah butik yang menjual pelbagai jenis baju kebaya dan yang paling banyak adalah koleksi baju kebaya nyonya dimana kami mempunyai lebih dari 650 design baju kebaya nyonya dengan pelbagai jenis corak, motif dan warna. Tambah koleksi kebaya anda atau dapatkan koleksi kebaya pertama anda dengan menyertai Kebaya Giveaway by Izzlegacy Boutique. Pemenang akan menerima hadiah berupa sehelai kebaya bernilai RM99 seperti didalam banner giveaway di bawah. Cantik kan? Mana tau kebaya ini akan menjadi milik anda nanti. Jumlah pemenang bergantung kepada jumlah berapa ramai yang menyertai Giveaway ini. Mungkin dua orang pemenang dan mungkin juga tiga orang pemenang. Jom ramai-ramai sertai Kebaya Giveaway by Izzlegacy Boutique.

Banner Kebaya Giveaway ini perlu dimasukkan didalam entry giveaway ya.

Banner Kebaya Giveaway ini perlu dimasukkan didalam entry giveaway ya.

Ok. Hadiah dah tau? Mesti anda semua tertanya-tanya bagaimana nak sertai Kebaya Giveaway by Izzlegacy Boutique nie kan? Mudah aje.

1) Buat satu entry tentang Kebaya Giveaway nie.

2) Terangkan kenapa anda perlu menang kebaya dari koleksi Izzlegacy

3) Mengapa anda dan rakan-rakan perlu singgah shopping di Izzlegacy Boutique.

4) Apa yang anda ingin shopping di Izzlegacy Boutique.

Itu je. Anda boleh baca tentang Izzlegacy Boutique didalam blog ini dan juga di blog www.myfizwan.com. Untuk melihat produk-produk yang dijual di Izzlegacy Boutique, anda boleh lawat website kedai online Izzlegacy Boutique di www.izzlegacy.biz.

Selepas tulis entry tentang 4 perkara di atas, anda perlu LIKE Facebook Page Izzlegacy Boutique dan juga FOLLOW Instagram Izzlegacy Boutique. Lepas follow, tag entry tentang “Kebaya Giveaway by Izzlegacy Boutique” kepada tujuh (7) rakan blogger anda.  Ok selesai dan tunggu kami umumkan senarai pemenang. Kebaya Giveaway by Izzlegacy Boutique ini berlangsung dari 21 Nov 2014 dan berakhir pada 15 Dis 2014. Pemenang akan diumumkan pada 20 Dis 2014.  So, ape lagi. Jom sertai Kebaya Giveaway by Izzlegacy Boutique. Pemenang akan dipilih dari jawapan dan penerangan yang paling menarik. So, luangkan masa untuk mengenali Izzlegacy Boutique dan tuliskan sebuah entry yang bermakna buat diri anda. Mana tau, anda akan menerima baju kebaya dari kami.

P/s: Kalau dah post entry tentang Kebaya Giveaway nie, post link giveaway entry anda dibahagian comment kat bawah nie ye. Kalau tak, nanti kami tak tau pulak yang anda ada sertai giveaway nie. Good luck semua.

Share this:
11 Comments
    • Thanks join & good luck. Nanti invite kawan-kawan blogger yang lain ye 🙂

    • Thanks Ana sbb join & good luck. Nanti invite kawan-kawan blogger yang lain ye 🙂

  1. kebaya adalah ciri khas indonesia,, i love it ^_^

Leave a Reply


 

Latest Posts

Like Us to Help Us Grow!

IZZLEGACY BOUTIQUE
(Contact Details)
28-1, Block A, Jalan Atmosphere 3
The Atmosphere, Pusat Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan, Selangor
Phone: 03-89596970
H/P: 012-6907705 / 012-3199026
Online Store: http://www.izzlegacy.biz
Email: sales@izzlegacy.biz
Instagram : @izzlegacy_boutique / @izzkebaya

Admin Login