Subscribe
Butik Kebaya Nyonya KL
Call Us : 03-89596970

Archive for the kebaya nyonya Category

Panduan Menggayakan Baju Kebaya Nyonya

Remaja_Julai_2014

Ramai yang bertanya kepada kami baju kebaya sesuai digayakan dengan kain ape?dengan seluar ok tak? kalau dengan skirt cantik tak?dan macam-macam lagi. Ok, dalam entry ni kami akan kongsikan gambar-gambar tatkala menggayakan baju kebaya nyonya. Mungkin dapat memberikan panduan dan inspirasi bagaimana untuk anda menggayakan baju kebay […]

Read more

Supply 280 Set Kebaya Nyonya kepada Tourist dari China

supply_kebaya_to_china_tourist14

Entry yang kelewatan sebenarnya. Pada bulan October 2015 yang lalu, Izzlegacy Boutique mendapat satu projek supply baju kebaya nyonya dan baju kemeja batik kepada tourist dari China. Untuk event apa pun x sure pulak sebab semua tulisan pun dalam bahasa cina. Kalau ada sapa2 yang paham nanti […]

Read more

Baju Kebaya Nyonya Plus Size

kebaya_nyonya_plus_size

Bagi yang bersaiz besar, pasti sukar untuk mencari kebaya nyonya yang bersaiz besar ataupun kebaya nyonya plus size kan?Kini di Izzlegacy Boutique kami ada mengeluarkan baju kebaya nyonya plus size sehingga saiz 6XL. Jika saiz badan anda lebih besar dari 6XL juga kami boleh buatkan baju kebaya […]

Read more

Set Kebaya Nyonya dengan Kain Batik

kebaya_nyonya_cotton

Bagi sesiapa yang baru nak cuba pakai kebaya, memang satu pilihan yang tepat kerana dengan memakai kebaya nyonya anda akan kelihatan lebih cantik dan ayu. Tambahan lagi jika anda menggayakan kebaya nyonya dengan kain batik, pasti cair pasangan anda melihat penampilan anda anggun bergaya dengan berkebaya. Di […]

Read more

Jualan Borong Kebaya Nyonya Dewasa dan Kanak-Kanak

kedai_baju_kebaya_nyonya

Bagi sesiapa yang ingin memulakan perniagaan baju kebaya nyonya dan sedang mencari pemborong baju kebaya nyonya, anda boleh datang ke butik kami yang terletak di The Atmosphere, Seri Kembangan, Selangor. Kami telah menjalankan perniagaan menjual baju kebaya nyonya sejak tahun 2008 sehingga kini. Jika ditanya tentang permintaan […]

Read more
Page 4 of 512345

Latest Posts

Like Us to Help Us Grow!

IZZLEGACY BOUTIQUE
(Contact Details)
28-1, Block A, Jalan Atmosphere 3
The Atmosphere, Pusat Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan, Selangor
Phone: 03-89596970
H/P: 012-6907705 / 012-3199026
Online Store: http://www.izzlegacy.biz
Email: sales@izzlegacy.biz
Instagram : @izzlegacy_boutique / @izzkebaya

Admin Login