Subscribe
Butik Kebaya Nyonya KL
Call Us : 03-89596970

Archive for the izzlegacy boutique Category

Waktu Operasi Butik Sepanjang Ramadan

waktu-operasi-ramadan

Salam semua. Belum terlambat untuk kami ucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadan dan Selamat Berpuasa kepada semua yang beragama Islam. Butik kami beroperasi seperti biasa cuma waktu operasi ada berubah sikit. Sekarang ni ramai yang dah mula shopping baju raya kan?  Bagi yang sedang mencari baju raya dan […]

Read more

Kenapa Perlu Beli Kebaya di Butik Kebaya Izzlegacy?

photoshoot_kebaya_nyonya_outdoor

Ya, kenapa perlu beli kebaya di butik kebaya Izzlegacy ya? Sedangkan ada ramai yang jual kebaya kat luar sana. Ramai ke?Rasanya tak ramai sangat yg jual kebaya, tapi dari pemerhatian kami sekarang ni makin ramai dah yang minat nak jual kebaya. Ramai juga yang hubungi kami untuk […]

Read more

EVENT NEED KEBAYA

kebaya_nyonya_sulam_kupu-kupu

Assalamualaikum , hello have a great day everyone ! For this entry we would love to share about event that people need to wear kebaya . Actually there is no limit to wear kebaya and we can wear everywhere we want to . For examples at office, […]

Read more

Izzlegacy Boutique di Harian Metro

interview_dengan_harian_metro

Sebelum ini kami ada tulis entry tentang sesi interview dan shooting dengan paper Harian Metro dan hari ini rencana tentang Izzlegacy Boutique telahpun disiakan di Harian Metro. Tajuk rencana “Kebaya Sampai Paris”. Kepada yang tidak berkesempatan untuk membeli paper Harian Metro hari ini, kami kongsikan rencana tentang […]

Read more

Interview dan Shooting Kebaya dengan Harian Metro

shooting_hm_viral

Pada 24 Nov 2016 yang lepas, kami mendapat peluang untuk di inteview dan shooting kebaya dengan akhbar Harian Metro. Pertamanya, kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Harian Metro kerana memberi peluang kepada kami. Sesi interview ini akan disiarkan di dalam akhbar Harian Metro pada hari rabu […]

Read more
Page 1 of 512345

Latest Posts

Like Us to Help Us Grow!

IZZLEGACY BOUTIQUE
(Contact Details)
28-1, Block A, Jalan Atmosphere 3
The Atmosphere, Pusat Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan, Selangor
Phone: 03-89596970
H/P: 012-6907705 / 012-3199026
Online Store: http://www.izzlegacy.biz
Email: sales@izzlegacy.biz
Instagram : @izzlegacy_boutique / @izzkebaya

Admin Login