Subscribe
Butik Kebaya Nyonya KL
Call Us : 03-89596970

Archive for the butik kebaya Category

Jom Shopping Kebaya Nyonya

banner-kebaya-fb2

Hai kebaya lovers semua, lama dah tak menulis blog di website ni. Cuti sekolah dah nak hampir tiba, maka banyaklah jemputan kenduri kawin kan? Selain tu, hujung tahun jugak banyak company dinner dan juga family day. Tak lupa juga tak lama lagi ada dua lagi perayaan yang […]

Read more

Sales Hari Malaysia di Butik Izzlegacy

salesharimalaysia

Kami dari Butik Izzlegacy (Izzkebaya) ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Malaysia kepada semua rakyat Malaysia. Sempena Hari Malaysia ni, kami ada buat Sales Hari Malaysia. Jom ramai-ramai singgah butik kami shopping baju kebaya. Butik kami terletak di The Atmosphere, Seri Kembangan. Sales Hari Malaysia ni untuk customer […]

Read more

Cara-Cara Pakai Kebaya Nyonya

customer_izzkebaya236

Bagi yang berminat dan baru pertama kali nak pakai kebaya nyonya, di sini kami akan kongsikan kepada anda cara-cara pakai kebaya nyonya sebab kebaya nyonya ni lain sikit dari baju biasa. Sekadar info, kebaya nyonya terdapat dua bahagian iaitu kiri dan kanan. Sulaman kebaya nyonya perlu dicantumkan […]

Read more

Waktu Operasi Butik Sepanjang Ramadan

waktu-operasi-ramadan

Salam semua. Belum terlambat untuk kami ucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadan dan Selamat Berpuasa kepada semua yang beragama Islam. Butik kami beroperasi seperti biasa cuma waktu operasi ada berubah sikit. Sekarang ni ramai yang dah mula shopping baju raya kan?  Bagi yang sedang mencari baju raya dan […]

Read more

Kenapa Perlu Beli Kebaya di Butik Kebaya Izzlegacy?

photoshoot_kebaya_nyonya_outdoor

Ya, kenapa perlu beli kebaya di butik kebaya Izzlegacy ya? Sedangkan ada ramai yang jual kebaya kat luar sana. Ramai ke?Rasanya tak ramai sangat yg jual kebaya, tapi dari pemerhatian kami sekarang ni makin ramai dah yang minat nak jual kebaya. Ramai juga yang hubungi kami untuk […]

Read more
Page 1 of 3123

Latest Posts

Like Us to Help Us Grow!

IZZLEGACY BOUTIQUE
(Contact Details)
28-1, Block A, Jalan Atmosphere 3
The Atmosphere, Pusat Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan, Selangor
Phone: 03-89596970
H/P: 012-6907705 / 012-3199026
Online Store: http://www.izzlegacy.biz
Email: sales@izzlegacy.biz
Instagram : @izzlegacy_boutique / @izzkebaya

Admin Login