Subscribe
Butik Kebaya Nyonya KL
Call Us : 03-89596970

Archive for the butik kebaya Category

Waktu Operasi Butik Sepanjang Ramadan

waktu-operasi-ramadan

Salam semua. Belum terlambat untuk kami ucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadan dan Selamat Berpuasa kepada semua yang beragama Islam. Butik kami beroperasi seperti biasa cuma waktu operasi ada berubah sikit. Sekarang ni ramai yang dah mula shopping baju raya kan?  Bagi yang sedang mencari baju raya dan […]

Read more

Kenapa Perlu Beli Kebaya di Butik Kebaya Izzlegacy?

photoshoot_kebaya_nyonya_outdoor

Ya, kenapa perlu beli kebaya di butik kebaya Izzlegacy ya? Sedangkan ada ramai yang jual kebaya kat luar sana. Ramai ke?Rasanya tak ramai sangat yg jual kebaya, tapi dari pemerhatian kami sekarang ni makin ramai dah yang minat nak jual kebaya. Ramai juga yang hubungi kami untuk […]

Read more

Penajaan Baju Kebaya Nyonya

tajaan_kebaya_nyonya_balqish

Sejak kami menjual baju kebaya nyonya dari tahun 2010, memang ramai yang call bertanya dan minta penajaan baju kebaya nyonya untuk event, drama, telemovie, video klip, filem dan sebagainya. Dalam banyak-banyak request ada yang kami bersetuju dan ada yang kami reject. Reject atas faktor-faktor tertentu. Tapi, bagi […]

Read more

EVENT NEED KEBAYA

kebaya_nyonya_sulam_kupu-kupu

Assalamualaikum , hello have a great day everyone ! For this entry we would love to share about event that people need to wear kebaya . Actually there is no limit to wear kebaya and we can wear everywhere we want to . For examples at office, […]

Read more

Year End Sales Baju Kebaya Kini Kembali

year end sales baju kebaya

Ya, Year End Sales baju kebaya kini kembali di Izzlegacy Boutique. Sempena tahun 2016 yang tinggal beberapa hari lagi ni, kami sedang mengadakan Year End Sales baju kebaya dengan harga diskaun dan juga kalau walk in butik kami di The Atmosphere, Seri Kembangan anda juga akan mendapat […]

Read more
Page 1 of 3123

Latest Posts

Like Us to Help Us Grow!

IZZLEGACY BOUTIQUE
(Contact Details)
28-1, Block A, Jalan Atmosphere 3
The Atmosphere, Pusat Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan, Selangor
Phone: 03-89596970
H/P: 012-6907705 / 012-3199026
Online Store: http://www.izzlegacy.biz
Email: sales@izzlegacy.biz
Instagram : @izzlegacy_boutique / @izzkebaya

Admin Login