Subscribe
Butik Kebaya Nyonya KL
Call Us : 03-89596970

Blog

Anda Plus Size? Jom Berkebaya!

butik_kebaya_plus_size

Bila tengok orang berkebaya, nampak macam cantik je tapi badan plus size pulak. Mana nak cari kebaya yang boleh muat dengan diriku yang berbadan gempal ni? Cantik ke kalau plus size pakai kebaya? Ok, jangan malu, jangan segan dan jangan risau. Tak kira anda bersaiz model ataupun […]

Read more

Langkah-Langkah Pembuatan dan Penghasilan Kebaya Nyonya

kebaya-nyonya-kn7

Izzlegacy Boutique merupakan sebuah butik yang menjual pelbagai jenis baju kebaya terutamanya baju kebaya nyonya. Bermula dari tahun 2010 dengan online perniagaan kecil-kecilan di rumah, seterusnya membuka sebuah butik hasil dari modal perniagaan online dan akan terus berkembang lebih jauh dari semasa ke semasa. Sehingga ke hari […]

Read more

Butik Kebaya di Lembah Klang dan Butik Kebaya Online

deretan_baju_kebaya_nyonya

Baju kebaya memang cantik bila digayakan dan fesyen yang tak pernah lapuk di telan zaman. Sejak dari zaman filem Seniman P. Ramli lagi kita boleh tengok pelakon-pelakon wanita menggayakan baju kebaya. Jika anda sedang mencari baju kebaya untuk digayakan bagi menghadiri sesuatu majlis atau mencari kebaya sebagai […]

Read more

Sambal Garing Sedap Di Izzlegacy Boutique

sambal_garing_sedap_murah

Kini anda boleh dapatkan sambal garing Che Nor yang sedap lagi lazat di Izzlegacy Boutique. Makan dengan nasi kosong dan kicap pun dah cukup sedap. Dengan ikan bilis yang rangup dan banyak disaluti dengan cili pedas-pedas manja memang wajib ada di atas meja makan setiap hari. Kalau […]

Read more

Sewa Studio Photografi Untuk Photoshoot Produk

sewa_studio_photografi

Bagi yang berniaga online, adalah sangat perlu untuk memiliki gambar produk yang cantik dan berkualiti bagi menarik minat bakal pelanggan dan pembeli. Medium pengantara perniagaan online adalah gambar produk. Bak kata orang tua, dari mata turun ke hati. Jadi, kena memikat mata pelanggan dengan gambar produk yang […]

Read more
Page 6 of 18« First...45678...Last »

Latest Posts

Like Us to Help Us Grow!

IZZLEGACY BOUTIQUE
(Contact Details)
28-1, Block A, Jalan Atmosphere 3
The Atmosphere, Pusat Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan, Selangor
Phone: 03-89596970
H/P: 012-6907705 / 012-3199026
Online Store: http://www.izzlegacy.biz
Email: sales@izzlegacy.biz
Instagram : @izzlegacy_boutique / @izzkebaya

Admin Login