Subscribe
Butik Kebaya Nyonya KL
Call Us : 03-89596970

Blog

Butik Kebaya di Lembah Klang dan Butik Kebaya Online

deretan_baju_kebaya_nyonya

Baju kebaya memang cantik bila digayakan dan fesyen yang tak pernah lapuk di telan zaman. Sejak dari zaman filem Seniman P. Ramli lagi kita boleh tengok pelakon-pelakon wanita menggayakan baju kebaya. Jika anda sedang mencari baju kebaya untuk digayakan bagi menghadiri sesuatu majlis atau mencari kebaya sebagai […]

Read more

Sambal Garing Sedap Di Izzlegacy Boutique

sambal_garing_sedap_murah

Kini anda boleh dapatkan sambal garing Che Nor yang sedap lagi lazat di Izzlegacy Boutique. Makan dengan nasi kosong dan kicap pun dah cukup sedap. Dengan ikan bilis yang rangup dan banyak disaluti dengan cili pedas-pedas manja memang wajib ada di atas meja makan setiap hari. Kalau […]

Read more

Sewa Studio Photografi Untuk Photoshoot Produk

sewa_studio_photografi

Bagi yang berniaga online, adalah sangat perlu untuk memiliki gambar produk yang cantik dan berkualiti bagi menarik minat bakal pelanggan dan pembeli. Medium pengantara perniagaan online adalah gambar produk. Bak kata orang tua, dari mata turun ke hati. Jadi, kena memikat mata pelanggan dengan gambar produk yang […]

Read more

Butik Kebaya Nyonya di Seri Manjung, Perak

butik_kebaya_seri_manjung

Bagi yang tinggal di Perak terutamanya yang berhampiran dengan Seri Manjung, anda boleh dapatkan baju kebaya nyonya di butik kami yang terletak di Manjung Point 3. Terdapat pelbagai pilihan warna, corak, motif dan saiz. Di sini juga anda boleh padankan baju kebaya pilihan anda dengan kain batik […]

Read more

Panduan Menggayakan Baju Kebaya Nyonya

Remaja_Julai_2014

Ramai yang bertanya kepada kami baju kebaya sesuai digayakan dengan kain ape?dengan seluar ok tak? kalau dengan skirt cantik tak?dan macam-macam lagi. Ok, dalam entry ni kami akan kongsikan gambar-gambar tatkala menggayakan baju kebaya nyonya. Mungkin dapat memberikan panduan dan inspirasi bagaimana untuk anda menggayakan baju kebay […]

Read more
Page 5 of 17« First...34567...10...Last »

Latest Posts

Like Us to Help Us Grow!

IZZLEGACY BOUTIQUE
(Contact Details)
28-1, Block A, Jalan Atmosphere 3
The Atmosphere, Pusat Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan, Selangor
Phone: 03-89596970
H/P: 012-6907705 / 012-3199026
Online Store: http://www.izzlegacy.biz
Email: sales@izzlegacy.biz
Instagram : @izzlegacy_boutique / @izzkebaya

Admin Login