Subscribe
Butik Kebaya Nyonya KL
Call Us : 03-89596970

Blog

Mengapa Harga Kebaya Nyonya Berbeza?

Jangan curi gambar ye. Tidak dibenarkan untuk menggunakan gambar ini tanpa kebenaran.

Ramai yang bertanya dengan kami kena harga baju kebaya di butik kami berbeza walaupun saiz yang sama. Ya, harga kebaya kami memang berbeza. Mengapa harga kebaya nyonya berbeza? Ok, boleh baca penerangan kami dalam entry ni ye. Terdapat 10 pilihan saiz untuk baju kebaya nyonya di butik […]

Read more

Kelangsungan Hidup Butik Pakaian (Survival)

butik_izzkebaya

Hari ini banyak betul butik yang ditutup. Mana-mana butik yang ada banyak cawangan pun banyak yang dah menutup cawangan. Situasi yang membimbangkan. Ekonomi negara pada hari ini nampaknya bertambah teruk. Nilai matawang Malaysia pun terus merudum. Kalau dua tahun sebelum ini, butik pakaian terutamanya butik vendor dibuka […]

Read more

Warisan Fesyen Kebaya

kanak-kanak-berkebaya

Kalau tengok filem lama-lama terutamanya arahan Allahyarham Tan Sri P. Ramlee, kaum wanita semua pun berkebaya kan?Macam-macam jenis kebaya. Kalau tengok cerita Madu Tiga, semua persalinan pelakon wanita pakai kebaya je. Bila zaman dah makin maju, pelbagai fesyen luar terutamanya fesyen barat diperkenalkan, kebaya semakin dilupakan. Sebenarnya […]

Read more

Miss Malaysia Kebaya

miss_malaysia_kebaya_3

Pada 28 September 2016 yang lalu, kami berkesempatan untuk menghadiri Press Conference Miss Malaysia Kebaya yang diadakan di Lanai Matic, Jalan Ampang. Kami mendapat jemputan untuk menghadiri press conference nie sebab kami taja set baju kebaya nyonya kepada salah seorang finalist Miss Malaysia Kebaya iaitu Miss Adelyn […]

Read more

Anda Plus Size? Jom Berkebaya!

butik_kebaya_plus_size

Bila tengok orang berkebaya, nampak macam cantik je tapi badan plus size pulak. Mana nak cari kebaya yang boleh muat dengan diriku yang berbadan gempal ni? Cantik ke kalau plus size pakai kebaya? Ok, jangan malu, jangan segan dan jangan risau. Tak kira anda bersaiz model ataupun […]

Read more
Page 5 of 18« First...34567...10...Last »

Latest Posts

Like Us to Help Us Grow!

IZZLEGACY BOUTIQUE
(Contact Details)
28-1, Block A, Jalan Atmosphere 3
The Atmosphere, Pusat Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan, Selangor
Phone: 03-89596970
H/P: 012-6907705 / 012-3199026
Online Store: http://www.izzlegacy.biz
Email: sales@izzlegacy.biz
Instagram : @izzlegacy_boutique / @izzkebaya

Admin Login