Subscribe
Butik Kebaya Nyonya KL
Call Us : 03-89596970

Blog

Interview dan Shooting Kebaya dengan Harian Metro

shooting_hm_viral

Pada 24 Nov 2016 yang lepas, kami mendapat peluang untuk di inteview dan shooting kebaya dengan akhbar Harian Metro. Pertamanya, kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Harian Metro kerana memberi peluang kepada kami. Sesi interview ini akan disiarkan di dalam akhbar Harian Metro pada hari rabu […]

Read more

Mengapa Harga Kebaya Nyonya Berbeza?

Jangan curi gambar ye. Tidak dibenarkan untuk menggunakan gambar ini tanpa kebenaran.

Ramai yang bertanya dengan kami kena harga baju kebaya di butik kami berbeza walaupun saiz yang sama. Ya, harga kebaya kami memang berbeza. Mengapa harga kebaya nyonya berbeza? Ok, boleh baca penerangan kami dalam entry ni ye. Terdapat 10 pilihan saiz untuk baju kebaya nyonya di butik […]

Read more

Kelangsungan Hidup Butik Pakaian (Survival)

butik_izzkebaya

Hari ini banyak betul butik yang ditutup. Mana-mana butik yang ada banyak cawangan pun banyak yang dah menutup cawangan. Situasi yang membimbangkan. Ekonomi negara pada hari ini nampaknya bertambah teruk. Nilai matawang Malaysia pun terus merudum. Kalau dua tahun sebelum ini, butik pakaian terutamanya butik vendor dibuka […]

Read more

Warisan Fesyen Kebaya

kanak-kanak-berkebaya

Kalau tengok filem lama-lama terutamanya arahan Allahyarham Tan Sri P. Ramlee, kaum wanita semua pun berkebaya kan?Macam-macam jenis kebaya. Kalau tengok cerita Madu Tiga, semua persalinan pelakon wanita pakai kebaya je. Bila zaman dah makin maju, pelbagai fesyen luar terutamanya fesyen barat diperkenalkan, kebaya semakin dilupakan. Sebenarnya […]

Read more

Miss Malaysia Kebaya

miss_malaysia_kebaya_3

Pada 28 September 2016 yang lalu, kami berkesempatan untuk menghadiri Press Conference Miss Malaysia Kebaya yang diadakan di Lanai Matic, Jalan Ampang. Kami mendapat jemputan untuk menghadiri press conference nie sebab kami taja set baju kebaya nyonya kepada salah seorang finalist Miss Malaysia Kebaya iaitu Miss Adelyn […]

Read more
Page 5 of 18« First...34567...10...Last »

Latest Posts

Like Us to Help Us Grow!

IZZLEGACY BOUTIQUE
(Contact Details)
28-1, Block A, Jalan Atmosphere 3
The Atmosphere, Pusat Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan, Selangor
Phone: 03-89596970
H/P: 012-6907705 / 012-3199026
Online Store: http://www.izzlegacy.biz
Email: sales@izzlegacy.biz
Instagram : @izzlegacy_boutique / @izzkebaya

Admin Login