Subscribe
Butik Kebaya Nyonya KL
Call Us : 03-89596970

Blog

Kebaya, kebaya, kebaya. Jom pakai kebaya.

IMG_0097

Kawan-kawan semua, jom pakai kebaya. Kembalikan nostalgia fesyen zaman-berzaman. Tengah cari kebaya?Atau tengah fikir raya nanti nak pakai fesyen apa?Jom pakai kebaya sebab memang cantik dan ayu je bila berkebaya kan? Lagipun, fesyen kebaya merupakan legasi fesyen zaman berzaman. Sejak zaman dulu lagi, telah wujud fesyen kebaya […]

Read more

Drama Namaku Bedah Sponsor Kebaya Nyonya Tapi Tak Credit

namaku bedah

Oleh sebab slalunya sampai rumah dekat pkl 10 mlm, tak berkesempatan langsung nak tengok drama Namaku Bedah yang disiarkan di TV9. Drama terbitan Tanah Beris Film Productions dan diarahkan oleh Shuhaimi Lua. Sedar-sedar dah last episod minggu lepas. Baru hari ni berkesempatan nak tengok. Godek2 google dapatla […]

Read more

Pre Order Raya Kini Dibuka

pre-order-raya

Bagi sesiapa yang nak berkebaya di hari raya pada tahun ini, pre order raya kini dibuka. Pre order raya akan di buka sehingga sehari sebelum bulan ramadan. Ini kerana proses untuk menyiapkan baju kebaya nyonya sulaman tangan memerlukan masa yang agak lama. Terdapat lebih dari 2000 pilihan […]

Read more

Kebaya Nyonya Lace Sulaman Tangan

Kebaya Nyonya Lace Exclusive Gold

Memperkenalkan koleksi terbaru baju kebaya nyonya di Izzlegacy Boutique iaitu kebaya nyonya lace sulaman tangan. Memang exclusive dan sangat cantik bila dipakai. Diperbuat dari material lace dengan sulaman tangan bermotifkan bunga-bungaan yang cantik. Sesuai dipakai untuk majlis istimewa seperti majlis makan malam, majlis pertunangan, majlis keraian dan […]

Read more

Penajaan Baju Kebaya Nyonya

tajaan_kebaya_nyonya_balqish

Sejak kami menjual baju kebaya nyonya dari tahun 2010, memang ramai yang call bertanya dan minta penajaan baju kebaya nyonya untuk event, drama, telemovie, video klip, filem dan sebagainya. Dalam banyak-banyak request ada yang kami bersetuju dan ada yang kami reject. Reject atas faktor-faktor tertentu. Tapi, bagi […]

Read more
Page 3 of 1812345...10...Last »

Latest Posts

Like Us to Help Us Grow!

IZZLEGACY BOUTIQUE
(Contact Details)
28-1, Block A, Jalan Atmosphere 3
The Atmosphere, Pusat Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan, Selangor
Phone: 03-89596970
H/P: 012-6907705 / 012-3199026
Online Store: http://www.izzlegacy.biz
Email: sales@izzlegacy.biz
Instagram : @izzlegacy_boutique / @izzkebaya

Admin Login