Subscribe
Butik Kebaya Nyonya KL
Call Us : 03-89596970

Blog

Pelajar Praktikal dan Latihan Industri

Bagi para pelajar yang sedang mencari tempat untuk praktikal atau latihan industri, kami dari Izzlegacy Boutique mengalu-alukan permohonan anda untuk menjalankan praktikal dan menjadi pelajar praktikal di butik kami. Sedikit pengenalan tentang kami, kami mula menjual baju kebaya nyonya secara online sejak tahun 2008 dan berkembang hingga […]

Read more

Fesyen Kain Pareo Sebagai Satu Pilihan

Kain pareo ataupun pario kami pun x sure yang mana satu ejaannya tapi bila google akan keluar gambar yang sama, jadi memang ejaannya pareo dan juga boleh dieja dengan pario. Kain pareo memang cantik bila di pakai dan boleh dijadikan sebagai salah satu piilihan dalam fesyen kain […]

Read more

Kebaya, kebaya, kebaya. Jom pakai kebaya.

Kawan-kawan semua, jom pakai kebaya. Kembalikan nostalgia fesyen zaman-berzaman. Tengah cari kebaya?Atau tengah fikir raya nanti nak pakai fesyen apa?Jom pakai kebaya sebab memang cantik dan ayu je bila berkebaya kan? Lagipun, fesyen kebaya merupakan legasi fesyen zaman berzaman. Sejak zaman dulu lagi, telah wujud fesyen kebaya […]

Read more

Drama Namaku Bedah Sponsor Kebaya Nyonya Tapi Tak Credit

Oleh sebab slalunya sampai rumah dekat pkl 10 mlm, tak berkesempatan langsung nak tengok drama Namaku Bedah yang disiarkan di TV9. Drama terbitan Tanah Beris Film Productions dan diarahkan oleh Shuhaimi Lua. Sedar-sedar dah last episod minggu lepas. Baru hari ni berkesempatan nak tengok. Godek2 google dapatla […]

Read more

Pre Order Raya Kini Dibuka

Bagi sesiapa yang nak berkebaya di hari raya pada tahun ini, pre order raya kini dibuka. Pre order raya akan di buka sehingga sehari sebelum bulan ramadan. Ini kerana proses untuk menyiapkan baju kebaya nyonya sulaman tangan memerlukan masa yang agak lama. Terdapat lebih dari 2000 pilihan […]

Read more

Latest Posts

Like Us to Help Us Grow!

IZZLEGACY BOUTIQUE
(Contact Details)
28-1, Block A, Jalan Atmosphere 3
The Atmosphere, Pusat Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan, Selangor
Phone: 03-89596970
H/P: 012-6907705 / 012-3199026
Online Store: http://www.izzlegacy.biz
Email: sales@izzlegacy.biz
Instagram : @izzlegacy_boutique / @izzkebaya

Admin Login