Subscribe
Butik Kebaya Nyonya KL
Call Us : 03-89596970

Blog

Kain Padanan Kebaya Nyonya

baju kebaya nyonya dipadankan dengan kain batik selisih

Tak lengkap pembelian anda tanpa kain padanan kebaya nyonya. Untuk setiap pembelian baju kebaya nyonya di butik kami, anda boleh padankan dengan banyak pilihan kain. Untuk pilihan fesyen kain batik, terdapat 5 pilihan fesyen kain batik yang anda boleh pilih iaitu kain batik selisih belah, kain batik […]

Read more

Website untuk Kebaya Nyonya Lovers

Jemput lawat dan share ya. Website untuk kebaya nyonya lovers.

Kepada semua kebaya nyonya lovers di luar sana, kami telah membangunkan sebuah website untuk anda. Di website ini kami kumpulkan semua video-video berkenaan dengan kebaya nyonya yang pernah kami publish sejak tahun 2010 dan juga video-video tuturioal cara-cara memakai kebaya nyonya dan kain pareo. Semoga bermanfaat kepada […]

Read more

Waktu Operasi Butik Sepanjang Ramadan

waktu-operasi-ramadan

Salam semua. Belum terlambat untuk kami ucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadan dan Selamat Berpuasa kepada semua yang beragama Islam. Butik kami beroperasi seperti biasa cuma waktu operasi ada berubah sikit. Sekarang ni ramai yang dah mula shopping baju raya kan?  Bagi yang sedang mencari baju raya dan […]

Read more

Kenapa Perlu Beli Kebaya di Butik Kebaya Izzlegacy?

photoshoot_kebaya_nyonya_outdoor

Ya, kenapa perlu beli kebaya di butik kebaya Izzlegacy ya? Sedangkan ada ramai yang jual kebaya kat luar sana. Ramai ke?Rasanya tak ramai sangat yg jual kebaya, tapi dari pemerhatian kami sekarang ni makin ramai dah yang minat nak jual kebaya. Ramai juga yang hubungi kami untuk […]

Read more

Pelajar Praktikal dan Latihan Industri

we-are-hiring

Bagi para pelajar yang sedang mencari tempat untuk praktikal atau latihan industri, kami dari Izzlegacy Boutique mengalu-alukan permohonan anda untuk menjalankan praktikal dan menjadi pelajar praktikal di butik kami. Sedikit pengenalan tentang kami, kami mula menjual baju kebaya nyonya secara online sejak tahun 2008 dan berkembang hingga […]

Read more
Page 2 of 1812345...10...Last »

Latest Posts

Like Us to Help Us Grow!

IZZLEGACY BOUTIQUE
(Contact Details)
28-1, Block A, Jalan Atmosphere 3
The Atmosphere, Pusat Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan, Selangor
Phone: 03-89596970
H/P: 012-6907705 / 012-3199026
Online Store: http://www.izzlegacy.biz
Email: sales@izzlegacy.biz
Instagram : @izzlegacy_boutique / @izzkebaya

Admin Login