Subscribe
Butik Kebaya Nyonya KL
Call Us : 03-89596970

Blog

Jom Shopping Kebaya Nyonya

banner-kebaya-fb2

Hai kebaya lovers semua, lama dah tak menulis blog di website ni. Cuti sekolah dah nak hampir tiba, maka banyaklah jemputan kenduri kawin kan? Selain tu, hujung tahun jugak banyak company dinner dan juga family day. Tak lupa juga tak lama lagi ada dua lagi perayaan yang […]

Read more

Selamat Tahun Baru Hijrah 1439H

tahun-baru-hijrah

Kami dari Izzlegacy Boutique dan Izzkebaya ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru Hijrah 1439H kepada semua pelanggan kami yang beragama Islam. Sama-sama kita berhijrah kepada kehidupan, perhubungan sesama insan, kerjaya dan masa depan yang lebih baik dan tambah cemerlang. Semoga hari-hari mendatang kita sentiasa diberkati dan berjaya di […]

Read more

Sales Hari Malaysia di Butik Izzlegacy

salesharimalaysia

Kami dari Butik Izzlegacy (Izzkebaya) ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Malaysia kepada semua rakyat Malaysia. Sempena Hari Malaysia ni, kami ada buat Sales Hari Malaysia. Jom ramai-ramai singgah butik kami shopping baju kebaya. Butik kami terletak di The Atmosphere, Seri Kembangan. Sales Hari Malaysia ni untuk customer […]

Read more

Cara-Cara Pakai Kebaya Nyonya

customer_izzkebaya236

Bagi yang berminat dan baru pertama kali nak pakai kebaya nyonya, di sini kami akan kongsikan kepada anda cara-cara pakai kebaya nyonya sebab kebaya nyonya ni lain sikit dari baju biasa. Sekadar info, kebaya nyonya terdapat dua bahagian iaitu kiri dan kanan. Sulaman kebaya nyonya perlu dicantumkan […]

Read more

Kebaya Nyonya Izzkebaya di Taipei 101, Taiwan

kebaya-taipei-101

Sepanjang kami menjual baju kebaya nyonya secara serius sejak dari tahun 2010, banyak dah negara di seluruh dunia kebaya nyonya kami sampai. Ada yang di beli oleh rakyat Malaysia yang bekerja dan belajar di sana dan ada juga dibeli oleh rakyat negara itu sendiri. Antara negara yang […]

Read more
Page 1 of 1812345...10...Last »

Latest Posts

Like Us to Help Us Grow!

IZZLEGACY BOUTIQUE
(Contact Details)
28-1, Block A, Jalan Atmosphere 3
The Atmosphere, Pusat Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan, Selangor
Phone: 03-89596970
H/P: 012-6907705 / 012-3199026
Online Store: http://www.izzlegacy.biz
Email: sales@izzlegacy.biz
Instagram : @izzlegacy_boutique / @izzkebaya

Admin Login